logo Mustika Unggu gold transparent

Mustika Unggul PLT  telah ditubuhkan 2hb Julai 2013 dan didaftarkan secara rasminya di Malaysia di bawah Akta Perkongsian Liabiliti Terhad 2012. Aktiviti utama syarikat ini adalah sebagai pengeluar makanan tambahan dan kosmetik atas jenama Mustika Unggul. Syarikat juga berperanan melatih usahawan yang ingin menjana ekonomi mengikut Program Usahawan Mustika Unggul. Syarikat dalam perangkaan untuk menembusi pasaran Asean dalam tempoh 5 tahun lagi.

Nama Syarikat

:

Mustika Unggul PLT

Tarikh Penubuhan

:

2HB  JULAI 2013

No. Pendaftaran Syarikat

:

LLP 0000525-LGN

Alamat Didaftarkan

:

Lot 30 - B1 Jalan Meru Bestari D1,
Kompleks Perdagangan,
DWJ@Meru,
30200 Ipoh Perak.

E-mel

:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Mustika Unggul PLT mengekalkan visi, misi, nilai dan prinsip  yang sama pada hari ini yang memberikan syarikat kepercayaan dan hormat sepanjang 2 tahun lepas.

Iaitu

Menjadi syarikat yang pakar dalam memahami dan memuaskan produk, servis dan kepuasan kendiri untuk kehendak bagi setiap insan – secara global

 

1.Menjadi peneraju makanan tambahan yang Halalan Toyyiba dan mencapai standard piawaian antarabangsa.

2. Melahirkan 20 orang jutawan lokal melalui Program Keusahawan Mustika Unggul menjelang 2020

3. Memastikan setiap isi rumah di Malaysia mempunyai satu produk Mustika Unggul PLT yang bermanfaat bagi individu atau keluarga.

 

 

 

Mustika Unggul PLT diasaskan oleh Datin Khadijah Binti Mohd Shan. Beliau banyak mewarisi rahsia awet muda dari arwah neneknya seorang berbangsa Cina. Untuk berkongsi warisan rahsia kecantikan  ini dengan ramai orang, maka Mustika Unggul PLT pun tertubuh. Datin Khadijah adalah bekas pegawai kerajaan dan bersara awal untuk mengejar impiannya menjadi seorang usahawan wanita yang disegani

 

 

Like Mustika Unggul Di Facebook

Produk

Kecantikan adalah milik setiap wanita. Dengan menggunakan produk terbaik dari Mustika Unggul, ia akan menyerlahkan lagi kecantikan setiap wanita.

- Pengasas Mustika Unggul, Datin Khadijah Binti Mohd Shan. -